Here 2 Stay

Here2Stay

2017 – Un an plin de evenimente, incununate cu o piesa de exceptie – Here 2 Stay…

Imediat dupa intoarcerea din America am decis sa ma implic intr-un nou proiect muzical. Astfel, am decis sa ma implic in realiarea unei piese noi, vesele si antrenante, in ton cu vara care tocmai incepea. Si cum vara se asculta in special muzica dance sau de club, am decis sa aleg o piesa trap, un stil muzical nou pentru mine.

Astfel, dintre piesele propuse de catre echipa Red Clover, am decis sa aleg piesa Here 2 Stay,o piesa fresh, un stil total nou pentru mine, o piesa la care m-am implicat 100%.

A fost fantastic sa lucrez cu o echipa noua , dinamica, plina de idei, o echipa tanara si profesionista. Dar, punctul forte l-a constituit faptul ca am putut sa contribui la linia melodica si sa ii dau acea nota personala, pentru prima data, numele meu aparand si la partea muzicala.

Poate cea mai distractiva parte a acestui proiect l-a reprezentat realizarea videoclipului. Un super regizor, super dansatori dar mai ales bucuria de a avea alaturi de mine o parte dintre prietenele si colegele de scoala.

Here 2 Stay este una dintre piesele care s-a bucurat de un real succes atat la posturile TV, dar mai ales in cateva topuri muzicale din America, Marea Britanie si Germania.

 

 

Share:

Leave a Reply