Guilty Pleasure

 Guilty Pleasure

„Guilty Pleasure” – cel mai recent single al meu reprezinta o dovada a faptului ca „socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”… Dupa aproximativ 3 saptamani de pregatire a unei noi piese, exact in momentul in care ma pregateam sa o inregistrez, m-am trezit cu un email de la doi compozitori din strainatate – Mello D. Lane si Benjamin Bishop ( unul din Canada si celelalt din SUA ), care m-au felicitat pentru vocea mea si m-au rugat sa imi aleg una dintre piesele compuse de ei.

Si pentru ca imi plac provocarile, am zis ca merita sa incerc, asa ca am trecut la treaba… Dupa numai cateva minute de ascultat, am descoperit si piesa mea – Guilty Pleasure, o piesa antrenanta, de vara, pe care stiam ca imi pot pune amprenta.

Dupa numai cateva zile am si ajuns in studio, mai exact la „Suna Bine Studio”, locul unde de peste un an de zile ma simt ca acasa, iar de aici pana la finalizarea piesei nu a mai fost decat un pas…

Guilty Pleasure – Making Of

Primele persoane la care m-am gandit pentru realizarea clipului au fost cei de la The Blockbusters, o echipa senzationala de dansat

ori, cu care am lucrat cu succes cu un an urma la single-ul „Here2Stay” si nu in ultimul rand, un tanar regizor, foarte talentat – Octavian Mladin. Evident ca beneficiind de o astfel de echipa de profesionisti, lucrurile nu putea decurge decat foarte bine! Si pentru ca atunci cand iti place ceva, vrei mai mult, am decis sa mai fac o piesa compusa de Mello D. Lane, o piesa total diferita, un stil nou pentru mine, cu care sper sa va surprind placut in lunile urmatoare.

Nu ramane decat sa descoperiti singuri daca va place aceasta piesa si daca va place, sa o distribuiti!

Share:

Leave a Reply