Despre prietenie!

Despre prietenie!

Cred ca prietenii adevarati apar in viata ta brusc si se incapataneaza sa ramana acolo.
Prietenia este pur si simplu o stare a sufletului care nu tine cont de distanta sau varsta.
Am strans in jurul meu oameni minunati, suflete deosebite.  Unii care imi sunt alaturi zi de zi, altii care desi la distanta, nu inceteaza sa ma copleseasca cu atentia lor.  Prietenia sta in gesturi marunte, atunci cand te astepti mai putin, in atentia care ti se acorda atunci cand nu ceri nimic.
Nu am crezut ca voi avea prieteni dincolo de ocean, ca pe unii dintre ei chiar ii voi intalni acolo si ca altii vor astepta cu insistenta si nerabdare sa ma reintorc pentru a ma cunoaste personal. Nu am crezut ca voi rezona cu oameni trecuti de prima tinerete, ca voi gasi cu acestia atatea lucruri de impartasit.

Probabil ca nimic nu este intamplator si totul ni se intampla in viata cu un scop…

Cu siguranta, sunt oameni care intra in viata ta brusc si cu toate acestea ai impresia ca sunt acolo dintotdeauna, oameni in prezenta carora te simti minunat si care ajung sa faca parte din familia ta.
Aceasta postare este pentru oamenii speciali din viata mea, oameni deosebiti care m-au sustinut si incurajat cum au stiut ei mai bine de-a lungul timpului.  Oameni care au fost mai vocali si mai prezenti sau aceia care au preferat sa ramana in umbra. Evident ca au existat si vor exista in viata mea si persoane pe care nu ii pot numi „prieteni”, dar prefer sa nu discut despre acestia , cel putin pentru moment.
Tuturor acestora le multumesc pentru ca pot sa ii numesc PRIETENI si nu in ultimul rand, o parte importanta din realizarile mele de pana acum li se datoreaza si lor!

 

Share:

Leave a Reply