Despre mine…

Depre mine…

Intotdeauna mi-a fost greu sa vorbesc despre mine, despre cine sunt eu, cea din spatele muzicii.

M-am considerat mereu un copil obsinuit, un copil normal, dar cu multe vise si lucruri pe care lupt sa le realizez.

Sunt o fire visatoare, vad si caut perfectiunea din fiecare persoana, imi place sa ma hranesc din povesti cu talc si sa-mi pregatesc mintea si sufletul pentru provocarile care urmeaza.

Intotdeauna am stiut ca sunt un om puternic, desi am descoperit in timp ca am sufletul plapand si de cele mai multe ori mult prea sensibil.

Sunt lucruri in viata mea care se intampla pur si simplu, vin din adancul tau si ajung sa te defineasca pe tot parcursul vietii.

Asa a fost si cu muzica… Am crezut mereu ca aceasta decizie de a canta a venit de dincolo de mine, asa cum imi place mie sa spun, de la acel inger care vegheaza asupra mea, pentru ca nimic nu este intamplator si pentru ca totul se intampla cu un SCOP!  Atunci cand imi aleg piesele imi place sa creez o poveste care sa „vorbeasca” muzical despre toate clipele, emotiile si trairile mele!

Cu certitudine muzica mi-a schimbat felul de a fi si de a gandi, m-a acut sa simt si sa vad lucrurile de cele mai multe ori diferit si mult mai profund.

Iubesc lucrurile simple, oamenii frumosi sufleteste si acele momente cand Dumnezeu ne lasa sa vedem cat de speciala este lumea in care traim.

Sunt lucruri care ma inspira si ma fac sa cred ca daca vreau chiar pot face lururi fabuloase!

Nu am intalnit multi asemenea oameni dar aceia pe care i-am intalnit mi-au daruit putin din lumea lor, infrumusetand-o si pe a mea.

Daca ar trebui sa ma caracterizez in cateva cuvinte as spune ca sunt un om sensibil, dar in acelasi timp, ambitios si muncitor.

Cu certitudine, dincolo de munca sustinuta si de talentul cu care m-am nascut, datorez o mare parte oamenilor care mi-au fost alaturi in aceasta calatorie muzicala.

https://www.instagram.com/dariastefanofficial/

Celor care m-au sustinut inca de la inceput le multumesc din suflet!

Celor care au crezut in mine si in harul meu le multumesc in mod special pentru ca ei m-au ambitionat cel mai tare sa continuu si sa-mi urmez visul!

 

 

 

Share:

Leave a Reply