Daria Stefan featuring Sina Drums – „Merry Go Round” ( Original Song )

„MERRY GO ROUND” – Daria Stefan feat. Sina Drums

In anul 2016 mi-a fost  cerut cu insistenta sa colaborez cu o talentata artista din Germania – Sina Drums si cu compozitorul Mike Wilburry la un proiect muzical mai amplu, care cuprindea artisti si instrumentisti din intreaga lume. Piesa care mi-a fost propusa s-a numit „Merry Go Round” ( trad. Carusel/Roata a norocului ), o piesa cu accente rock, care mi-a dat putin de furca, avand in vedere ca aveam doar 11 ani si presupunea un ambitus vocal foarte mare. Cu toate acestea, deoarece intotdeauna mi-au placut provocarile, am acceptat provocarea si cred ca am reusit sa fac piesa la un nivel suficient de ridicat.    Piesa „Merry Go Round” a fost inclusa de Sina intr-un album rock intitulat „Chi Might Project” care s-a bucurat de un real succes.  Desi eram cea mai tanara dintre artistii care au colaborat la realizarea acestui album, cred ca am reusit sa ma ridic la inaltimea asteptarilor.

In acelasi timp, datorita acestei colaborari am invatat  ca muzica nu are frontiere, ca ea uneste spatiul si timpul si apropie oamenii cu aceleasi pasiuni, creand prietenii si starnind emotii!

#Merry Go Round” ramane una dintre piesele apreciate de pe acest album, o piesa deosebita, un stil nou pentru mine si cu certitudine o realizare de succes.

Nu in ultimul rand, ceea ce ma bucura si mai mult este faptul ca, ulterior colaborarii mele cu Sina, seria colaborarilor acesteia cu tineri artisti romani a continuat cu mai multi artisti foarte talentati, cum ar fi Andrei Cerbu, Maia Malancus, Arthur Horeanu. Sunt convinsa ca vom mai auzi in viitor despre acesti tineri artisti ultra talentati, cu care Romania se va putea mandri.

Share:

Leave a Reply