Cum imi aleg piesele?

Cum imi aleg piesele?

De-a lungul timpului am primit foarte multe mesaje in care eram intrebata cum imi aleg piesele, de ce nu am mai multe piese ritmate sau mai multe piese rock, de ce cant un anume gen de muzica si nu altul?

Este dificil cu siguranta sa multumesti pe toata lumea si sa fii la inaltime cu fiecare gen muzical abordat.

Eu, intotdeauna mi-am ales piesele in functie de stare, dar mai ales de emotia si vibratia piesei.

Mi-au placut intotdeauna piesele in care pot sa pun putin din sufletul meu, in care m-am regasit ca mesaj sau armonii muzicale.

Imi plac piesele elaborate, piese care sa se potriveasca tipului meu de voce si in general potrivite pentru ambitusul meu vocal.

Am si momente in care imi place sa imi schimb stilul, abordand piese total diferite  de ceea ce facusem pana la acel moment.

Daca m-ai fi intrebat la 10-11 ani daca as incerca sa cant muzica populara, raspunsul meu ar fi fost cu siguranta negativ, dar dupa ce m-am indragostit iremediabil de muzica Mariei Tanase si a Ioanei Radu, am prins drag de muzica populara autentica.

https://www.instagram.com/dariastefanofficial/

Sunt intr-o permanenta schimbare, descopar genuri noi, tehnici vocale noi, stiluri si ritmuri noi, asa ca pe viitor este posibil sa vin cu o noua schimbare in genul muzical abordat.

Daca m-ar intreba cineva care tocmai s-a apucat de muzica ce piese ar trebui sa incerce, i-as spune sa incerce doar acele piese cu care rezoneaza, care ii aduc o stare de bucurie si sa nu abordeze anumite piese, doar pentru ca sunt la moda la un anumit moment.  Muzica nu are varsta, asa ca poti canta si piese mai vechi, cu conditia sa rezonezi cu ele si sa poti sa transmiti ceva prin ele!

Share:

Leave a Reply